Töltsd meg a naptáradat vendégekkel, akár 3 hónap alatt!

Komplett vendégszerző rendszer létrehozása masszőröknek. 

Töltsd meg a naptáradat vendégekkel, akár 3 hónap alatt!

Komplett vendégszerző rendszer létrehozása masszőröknek.

Hogyan tudok segíteni?

Ha nem jönnek folyamatosan új vendégek a vállalkozásodba, akkor először is azt kell megvizsgálni, hogy hol lehet a baj.

3 fő terület van, amin keresztül érdemes megközelíteni egy vendégszerző online marketing rendszert:

I.
ONLINE JELENLÉT

II.
LEENDŐ VENDÉGEK ELÉRÉSE

III.
A SZEMÉLYES MÁRKA ÉPÍTÉSE

Erről bővebben olvashatsz ebben a cikkemben.

Most nézzük át részletesen azokat az elemeket, amik kihagyhatatlan részei egy jól működő vendégszerző rendszernek, és amiket a velem való közös munka során is kivétel nélkül részletesen létrehozunk.

I. AZ ONLINE JELENLÉT FELÉPÍTÉSE - 10 LÉPÉSBEN

Nagyon fontos, hogy az online jelenlétnek az első benyomás kialakításában van hatalmas szerepe, tehát amikor egy ismeretlen érdeklődő valahol rád talál, akkor mennyire tudod felkelteni a figyelmét, megszólítani a problémáját, elnyerni a bizalmát, majd elérni, hogy időpontot foglaljon nálad.

Mi kell egy megfelelő online jelenléthez?

Masszőr értékesítő weboldal

Optimalizált google cégem oldal

Optimalizált Facebook oldal

Probléma és vágy tudatos kommunikáció

Szolgáltatáspiramis

Fő pozícionálás

Időpontfoglaló rendszer

Saját képek, videók és bemutatkozás

Logó és saját arculat

Vélemények és ajánlások láthatóvá tétele

II. LEENDŐ VENDÉGEK ELÉRÉSE - 3 MÓDSZERREL

Az online jelenlét kiépítése önmagában még nem elég, mivel el is kell érni a leendő vendégeidet. Erre a legjobb mód a fizetett hirdetések létrehozása, amikkel majdnem ft-ra pontosan lehet tudni, hogy x hirdetési összeg, hány új vendéget fog hozni a vállalkozásodnak. 

Profitábilis hirdetési stratégia facebookon

Google cégem, ingyenes forgalom elérése

Google ads hirdetések

III. SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS ÉS VENDÉGEK MEGTARTÁSA

Sokan rögtön fognak időpontot foglalni, viszont a legtöbb elért potenciális vendégednek több idő kell a meggyőzésükre. Ezen kívül arra is kell gondolni, hogy a nálad járt első vendéget mivel fogod visszacsábítani a szalonodba. Ezekre tökéletes megoldást kínál a személyes márkaépítés.

Facebook és instagram posztolási stratégia

Ajándékutalványok, kuponok, bérletek kialakítása

Vendégmegtartó rendszer építése

Ajánlások elérése

"Ádám segítségével sikerült elindítanom a Sanitas Home masszázs vállalkozásomat, ami már a 3. hónaptól kezdve elért egy folyamatos bevételt. A szakmai tudása nélkül nem sikerült volna. Köszönöm Bátran ajánlom mindenkinek. Segítőkész és precíz a munkájában."
Sanitas Home
Harai Huba - gyógymasszőr

Kinek tudok segíteni?

Egy vendégszerző rendszer megépítése komplex feladat.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy egy sikeres masszőr vállalkozás nagyon sok elemből tevődik össze, és napjainkban az egyik legfontosabb részét képezi a megfelelő online marketing.

Az egyik legnagyobb tévhit, hogy vannak csoda módszerek, amikkel erőfeszítés nélkül lehet kimagasló eredményeket elérni, akár egyik napról a másikra.

Kivel tudunk együtt dolgozni?

Kivel nem fogunk tudni együtt dolgozni?

"Szakmaiság, precizitás, esztétika, ötletgazdag kivitelezés. Ádámmal való közös munkánk eredménye egy fantasztikus online jelenlét sok-sok vendéggel. Ajánlom! 👍"
Novák Erika mozgás- és masszázsterapeuta
Novák Erika - gyógymasszőr

Amiben hiszek

Üdvözöllek,

Ádám vagyok a Növekedj Online-tól. Közel 3 éve dolgozom masszőrökkel, és azt tapasztaltam, hogy sokan megakadnak egy szinten, akár évekre. Ennek a legtöbbször az oka, a nem hatékonyan működő marketing rendszer.

Már a marketing tanulmányaim kezdetétől arra törekedtem, hogy egy rendszert mindig egészében tudjak vizsgálni, és nem csak weboldalt építeni, hirdetéseket, posztokat gyártani szerettem volna, hanem az volt a vágyam, hogy egy komplex megoldást tudjak nyújtani a klienseimnek. 

Az eredményekben hiszek és úgy gondolom ez határozza meg egy marketinges munkáját. Jelenleg havi 1 millió ft-os büdzsével hirdetek profitábilisan más piacokon is, és az évek során közel 1000 vendéget szereztem a masszőr klienseimnek, ezen kívül folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy lépést tudjak tartani az online marketing folyamatos új kihívásaival.

Rólam mondták

KOMPLEX MASSZŐR VENDÉGSZERZŐ RENDSZER LÉTREHOZÁSA 100% GARANCIÁVAL

Olyan biztos vagyok a módszerem sikerességében, hogy a vendégszerzésre garanciát is vállalok. A részleteket lásd a GYIK menüpontban.

Akikkel együtt dolgoztam

Mit veszíthetsz, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel?

Ha nem lesz saját vendégszerző rendszered, akkor lehet hogy csak hosszú évek múlva tudsz egy olyan visszajáró vendégkört kialakítani, akikre biztonsággal tudsz alapozni.

Ha külön ajánlatot kérsz weboldal készítésre, arculattervezésre, logó tervezésre, facebook hirdetés kezelésre, social média kezelésre, marketing tanácsadásra stb. Akkor a költségek akár elérhetik a milliós összeget is, és még akkor sem lesz biztos a siker, mivel a legtöbb helyen ezeket külön emberek végzik, így fontos a munka összehangolása, ami további rizikófaktor lehet.

Egyre több masszőr ismeri fel az online marketing jelentőségét, és az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz nagy vendégkört építeni, mivel egyre nagyobb lesz a konkurenciád.

Csak korlátozott klienssel tudok együtt dolgozni, így ha későn jelentkezel lehet, hogy hónapokat kell várnod a velem való közös munkára, és akkor sem biztos, hogy a lakóhelyeden már nem kezdtem el más szakemberrel együttműködni.

Jelentkezem a konzultációra

Jelenleg szünetel.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az online jelenlét mind a 16 pontján végigmegyünk, és ha a meglévő pl. weboldalad nem illeszkedik a vendégszerző rendszerbe, akkor elkészítem vagy optimalizálom. Magyarul az együttműködés végére lesz egy kész weboldalad, optimalizált facebook oldalad, google cégem fiókod, értékesítési szövegeid, logód, időpontfoglaló rendszered és letesztelt facebook hirdetéseid.

Ha a tanácsaim és a megoldásaim ellenére sem foglalnak nálad időpontot, akkor a saját költségemre addig hirdetünk, amíg nem szerzel 10 vendéget.

Konkrét árat csak a telefonos konzultáció után tudok küldeni személyre szabottan, de a töredékébe fog kerülni, mintha külön-külön rendelnéd meg a fent részletezett szolgáltatásokat más cégektől.

Az online jelenlét megépítése 4-8 hetet vesz igénybe, a hirdetések pedig egy teljes hónapig fognak futni.

Szükséged lesz egy domain névre, ami 2-3 ezer ft, ezen kívül miután elkészül az optimalizált weboldalad, facebook és google cégem oldalad, naponta 500-1000 ft-ot kell szánnod a hirdetésekre 30 napig, viszont már az első héten lesz új bevételed.

Alapesetben 3-12 hónap az az idő, amíg eléred azt a vendégszámot, ami után már nem kell hirdetned, de ennek az időtartamnak a hossza rajtad is múlik.

Alapesetben 3-12 hónap az az idő, amíg eléred azt a vendégszámot, ami után már nem kell hirdetned, de ennek az időtartamnak a hossza rajtad is múlik.